Монтаж автоматики Nice

Монтаж автоматики Nice

Монтаж автоматики Nice

Монтаж нових телескопічних  приводів від Nice для кованих автоматичних воріт поблизу м.Рівне.

До стандарного набору TOO 3000 входить: Два телескопічних приводи Nice, блок управління А60, приймач SMXI, та два пульти Flo2Re, а також задні та передні кронштейни для швидкого монтажу на стулки воріт та стовпи паркану.

NICE TOO 300

Завдяки таким кронштейнам, монтаж автоматики проходить швидко та зручно. Робимо розмітку та монтуємо задній кронштейн за допомогою дворозпірних анкерів діаметром 10 мм та довжиною 140 мм. При наявності неоднорідності стовпа та пустот, приміняємо спеціальний клей "Хімічний анкер"

Задній кронштейн

Передній кронштейн кріпимо до каркасу воріт на болти. Для надійності також приварюємо. 

передній кронштейн

Кріпимо блок управління А60 та заводимо всю проводку, а саме, живлення 220 В та кабелі що йдуть на обидва  приводи автоматики для воріт. Вставляємо радіоприймач SMXI.

Nice A60

Монтуємо приводи накронштейни та підключаємо проводку до моторів. На фото можна побачити, що кабель заведений монолітний ВВГ, тому на стовпах переходимо на гнучкий ПВС 3*1,5 для того, щоб при роботі, кабель не переломлювався.

Автоматика  від nice

Після закінчення усіх монтажних робіт потрібно змонтувати механічні упори в кінцевих положеннях стулок воріт через те, що автоматика Nice Too 3000 не має кінцевих вимикачів і працює по заданому часу роботи. В нашорму випадку,  боковими механічними упорами виступили  металеві прутки з кругляка діаметром 14 та  шмат профільної труби як центральний упор. Особливу увагу потрібно звернути на точність регулювання часу роботи кожного з моторів на платі  управління Nice A60. Кожна стулка воріт при упиранні в упор повинна вимикатися одразу, не допускаючи перегрівання мотора. Відрегулювавши затримку сворок воріт та час роботи автоматики, прив'язуємо пульти. На цьому наша  робота закінчена.